ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Partidul „Renaștere” a respins acuzațiile PSRM privind tentative de corupere a membrilor formațiunii

16:26 | 26.07.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 26 iul. /MOLDPRES/. Partidul „Renaștere” a respins acuzațiile PSRM privind tentative de corupere a membrilor formațiunii, informează MOLDPRES.

„Negăm toate acuzațiile aduse de către reprezentanții PSRM. Ne angajăm să respectăm legea și să acționăm în interesul cetățenilor pe care îi reprezentăm. Totodată, colegilor din PSRM le sugerăm să nu recurgă la acuzații false și populism”, se menționează într-un comunicat de presă al partidului „Renaștere”.

În dimineața zilei de astăzi, PSRM a anunțat că, în ultimele luni, reprezentanții partidului Șor, declarat neconstituțional, și parlamentarii transfugi Vasile Bolea, Irina Lozovan, Alexandr Nesterovschi și Alexander Suhodolschi ar fi contactat zeci de deputați, primari, consilieri locali, conducători ai organizațiilor teritoriale PSRM, și le-ar fi promis sume de bani pentru părăsirea formațiunii.

La finele lunii mai curent, patru deputați ai Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor - Vasile Bolea, Irina Lozovan, Alexandr Nesterovschi și Alexander Suhodolschi au părăsit formațiunea și au anunțat că aderă la partidul „Renaștere”.

img23005964

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!