ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

DOC Instituțiile de învățământ vor primi bunuri de 60 mln de lei. Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial

09:23 | 14.08.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 14 aug. /MOLDPRES/. Bunuri în valoare de circa 60 de milioane de  lei (3 mln de euro) vor fi transmise în gestiunea mai multor instituții de învățământ din țară. Hotărârea a fost publicată astăzi în Monitorul Oficial, relatează MOLDPRES.

Donația include computere, laptopuri, camere web, table interactive, imprimante, boxe, echipamente de laborator, instrumente muzicale, proiectoare, alte seturi educaționale.

O parte dintre bunuri au fost achiziționate în cadrul proiectului „Reforma Învățământului în Moldova”, iar altele au fost recepționate în calitate de donații oferite de parteneri din România, Republica Coreea, Elveția și de Reprezentanța UNICEF la Chișinău.

Potrivit deciziei, Ministerul Educației și Cercetării, în comun cu autoritățile publice locale, vor institui comisiile de transmitere și, în termen de 30 de zile, vor asigura transmiterea bunurilor către școlile din țară.

Sursa: monitorul.gov.md

img23006423

img23006423

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!