ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PAS are un nou deputat

11:46 | 17.08.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 17 aug. /MOLDPRES/. Fracțiunea PAS are un nou deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Curtea Constituțională a validat, pe data de 8 august, mandatul de deputat atribuit Marianei Lucrețeanu, candidat supleant pe lista Partidului politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”, comunică MOLDPRES.

Deputata a fost salutată, astăzi, în cadrul ședinței plenare a Parlamentului. Aceasta are experiență profesională de aproape 20 de ani în relații internaționale și administrarea afacerilor.

Mandatul de deputat de pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate a devenit vacant după ce Dan Perciun a fost numit în funcția de ministru al Educației și Cercetării și a renunțat la mandatul de parlamentar.

Foto: Parlament

img23006515

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!