ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Persoanele de la Centrul de plasament temporar din Cocieri vor beneficia de consultații medicale gratuite

10:54 | 28.08.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 28 aug. /MOLDPRES/. Echipa mobilă de medici specialiști va activa în perioada 28-29 august la Centrul de plasament temporar pentru persoanele cu dizabilități (adulte) din comuna Cocieri, raionul Dubăsari, iar pe 30 august – la Centrul de plasament pentru persoane vârstnice și cu dizabilități din aceeași localitate, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNAM, echipa mobilă de medici specialiști va efectua examinarea cutiei toracice și alte consultații profilactice vârstnicilor de la Cocieri.

CNAM precizează că, săptămâna trecută, echipa mobilă de medici specialiști a efectuat screeningul pulmonar în cinci localități din raionul Criuleni, unde au fost examinate peste 560 de persoane.

Serviciile stomatologice pentru copiii din localitățile rurale vor fi reluate la 4 septembrie.

Foto: CNAM

img23006781

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!