ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului va efectua o vizită de lucru în Țările de Jos 

08:48 | 02.09.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 2 sep. /MOLDPRES/. În perioada 4-5 septembrie, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va avea o vizită de lucru în Regatul Țărilor de Jos pentru a promova aderarea țării noastre la UE și relațiile economice bilaterale, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, în timpul vizitei, șefa statului se va întâlni și cu cetățenii moldoveni stabiliți în Țările de Jos. 

În data de 6 septembrie, Maia Sandu va merge la București, pentru a participa la Summitul Inițiativei celor Trei Mări, unde se va întâlni cu șefi de stat și de guvern din Europa Centrală și va discuta investițiile în proiecte de infrastructură care ne vor conecta la UE.

Până la sfârșitul acestui an, președintele Maia Sandu va avea mai multe vizite în țările Uniunii Europene pentru a discuta cu partenerii europeni și a consolida susținerea lor politică pentru inițierea negocierilor de aderare la UE. 

Foto simbol

img23006888

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!