ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Canotorul Serghei Tarnovschi s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

13:35 | 02.09.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 2 sep. /MOLDPRES/. Canotorul Serghei Tarnovschi a obținut biletul de calificare la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris, după ce Federația Internațională de Caiac-Canoe a recalculat cotele oferite în urma rezultatelor de la Campionatul Mondial din Duisburg, Germania, transmite MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Educației și cercetării (MEC), Serghei Tarnovschi a avut o evoluție de succes și la Campionatul Mondial de canoe marathon, care are loc în Danemarca. Sportivul a încheiat cursa de 3.4 km pe locul VI.

Anterior, pentru Jocurile Olimpice de la Paris s-au calificat arcașul Dan Olaru și canotoarele Daniela Cociu și Maria Olărașu.

Foto: MEC

img23006893

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!