ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul se convoacă în sesiunea ordinară de toamnă 2023

11:45 | 04.09.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 4 sep. /MOLDPRES/. Deputații au revenit de astăzi la muncă, iar miercuri, 6 septembrie, va avea loc ședința Biroului permanent la care se va decide data următoarei ședințe plenare, comunică MOLDPRES.

De astăzi, deputații au demarat activitatea în comisii. Mâine 5 septembrie, va avea loc ședința Comisiei juridică, numiri și imunități la care urmează să se desfășoare interviul candidaților la funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii din partea Parlamentului.

Potrivit Regulamentului Parlamentului, legislativul se întrunește în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de primăvară începe în luna februarie și nu poate depăși sfârșitul lunii iulie. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie și nu poate depăși sfârșitul lunii decembrie.

 

img23006914

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!