ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a discutat cu Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos

18:29 | 04.09.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 sep. /MOLDPRES/. În vizita sa la Haga, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit cu Majestatea Sa, Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, discuția s-a axat pe relațiile bune bilaterale, despre procesul de aderare la UE și sprijinul pe care ni-l oferă partenerii olandezi în mai multe domenii.

„Am discutat cu Regele Willem-Alexander și despre aprofundarea relațiilor economice și creșterea schimburilor comerciale. Suntem interesați să colaborăm în sectorul agroalimentar. La fel, am vorbit cu Majestatea Sa despre riscurile de securitate din regiunea noastră, dar și despre acțiunile pe care le întreprindem ca să sporim reziliența țării. Uniunea Europeană este un proiect al păcii și al democrației, de aceea vrem să facem parte din acest proiect”, a spus președintele Maia Sandu.  

Foto: Președinție

img23006933

img23006933

img23006933

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!