ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ana Taban, propusă pentru funcția de Ambasador al Republicii Moldova în India

10:21 | 06.09.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 6 sep. /MOLDPRES/. Ana Taban a fost propusă pentru funcția de Ambasador al Republicii Moldova în India. Decizia a fost aprobată astăzi de Guvern, transmite MOLDPRES. 

Propunerea privind numirea Anei Taban a fost făcută de vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene. 

Ana Taban are o experiență de 11 ani în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene. Este licențiată în științe politice și are o diplomă de master în management internațional și inovație. În perioada 2015 – 2018, Ana Taban a activat la Ambasada Republicii Moldova în Franța, fiind consilieră în domeniul politic și economic. 

La începutul lunii august, autoritățile de la Chișinău au anunțat că în această toamnă, cel mai probabil în luna noiembrie, va fi deschisă Ambasada Republicii Moldova în India, la New Delhi.

Foto: facebook.com

img23006976

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!