ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Acțiune IGP: Polițiștii vor monitoriza masiv traficul rutier din capitală, în special benzile dedicate transportului public

15:53 | 06.09.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 6 sep. /MOLDPRES/. În dimineața zilei de mâine, polițiștii de patrulare se vor afla masiv în trafic pentru a monitoriza, cu mijloacele tehnice din dotare, circulația din capitală, în special benzile dedicate transportului public, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, odată cu începutul anului școlar, traficul în municipiul Chișinău este îngreunat din cauza ambuteiajelor create de șoferii automobilelor care circulă pe benzile destinate transportului public. Oamenii legii au precizat că pe aceste benzi au dreptul să circule doar troleibuzele, autobuzele, microbuzele de rută, bicicletele și serviciile de urgență.

În capitală, benzi destinate transportului public au fost amenajate în mai multe sectoare, pe arterele aglomerate, pentru a fluidiza circulația transportului public și a menține graficul de circulație a acestuia.

Foto: stiri.md

img23007004

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!