ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La București, șefa statului Maia Sandu s-a văzut cu președintele Klaus Iohannis 

17:24 | 06.09.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 sep. /MOLDPRES/. În cadrul vizitei șefei statului la București, cu prilejul Summitului Inițiativei celor Trei Mări, Maia Sandu a avut o întrevedere cu președintele României, Klaus Iohannis, cu care a discutat despre cooperarea excelentă dintre ambele țări, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale. 

„I-am mulțumit președintelui Iohannis pentru inițiativa de a invita Republica Moldova să participe la Summitul Inițiativei celor Trei Mări, în calitate de stat participant asociat. Participarea în această platformă ne deschide noi oportunități: acces la proiecte de infrastructură, care să ne conecteze cu alte țări din regiune și care să faciliteze dezvoltarea noastră economică”, a declarat președintele Maia Sandu.

Foto: Președinție

img23007007

img23007007

img23007007

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!