ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vizita de lucru a viceprim-ministrului pentru reintegrare Oleg Serebrian la Lalova, raionul Rezina

11:42 | 08.09.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 sep. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian, împreună cu reprezentanții Biroului politici de reintegrare, a efectuat joi o vizită de lucru în comuna Lalova, raionul Rezina, unde a avut întâlniri cu administrația publică locală, profesori, consilieri locali, agenți economici și locuitori ai satului, a relatat pentru MOLDPRES Biroul politici de reintegrare.

Vicepremierul a trecut în revistă prioritățile executivului pentru localitățile din Zona de Securitate în anul curent, exprimând deschiderea și sprijinul autorităților din perspectiva rezolvării problemelor existente cu care se confruntă populația.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate de asemenea mai multe subiecte, inclusiv modernizarea infrastructurii drumurilor dintre localități, accesul populației la servicii, implementarea programelor cultural-turistice etc.

Discuțiile au avut un caracter deschis cu accent pe identificarea soluțiilor practice în vederea rezolvării subiectelor abordate.

Foto: Biroul de reintegrare

img23007049

img23007049

img23007049

img23007049

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!