ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un șofer de tir a murit după ce a căzut în gol din cabina camionului

10:30 | 20.10.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 20 oct. /MOLDPRES/. Un șofer de tir în vârstă de 54 de ani a murit după ce a căzut în gol din cabina camionului. Incidentul a avut loc pe teritoriul terminalului din cadrul biroului vamal Albița, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Vamal al Republicii Moldova, incidentul a avut loc în dimineața zilei de astăzi, în jurul orei 05:00, pe teritoriul terminalului din cadrul biroului vamal Albița.

La fața locului a fost solicitată intervenția serviciilor de urgență medicală din România, care au constatat decesul bărbatului în vârstă de 54 de ani, cetățean al Republicii Moldova.

Documentarea cazului continuă de către organele de resort din România, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și motivului decesului bărbatului.

Foto simbol

img23008256

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!