ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Alegeri locale generale: Toate centrele multifuncționale ale ASP activează

07:15 | 05.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 5 nov. /MOLDPRES/. Agenția Servicii Publice (ASP) informează cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot, că astăzi, în ziua desfășurării alegerilor locale generale, centrele multifuncționale activează de la ora 7:00 până la ora 21:00 și vor asigura eliberarea buletinelor de identitate provizorii în mod gratuit, precum și vor înmâna buletinele de identitate confecționate, transmite MOLDPRES. 

Astfel, ASP va elibera gratuit buletine de identitate provizorii, la solicitarea cetățenilor Republicii Moldova cu vârsta peste 18 ani, care în ziua scrutinului nu vor deține acte de identitate necesare pentru efectuarea votării prevăzute de lege.

Informații suplimentare pot fi solicitate la telefoanele de contact ale Serviciului suport clienți: 14-909 sau (+373) 022-25-70-70.

În Republica Moldova au loc astăzi alegeri locale generale. Cetățenii cu drept de vot sunt așteptați la cele 1958 de secții de votare pentru a-și alege primarii și consilierii. Procedura de vot a demarat la ora 07.00 și se va încheia la ora 21.00,

img23008799

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!