ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ruslan Codreanu: Am votat pentru un Chișinău în care primăria este împreună cu oamenii

11:15 | 05.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 5 nov. /MOLDPRES/. Candidatul Blocului Electoral „Ruslan Codreanu” la funcția de Primar general al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a declarat astăzi că a votat la alegerile locale generale pentru un Chișinău în care primăria este împreună cu oamenii, transmite MOLDPRES.

Ruslan Codreanu a venit la secția de votare însoțit de fiica sa. „Am votat pentru Chișinău, pentru oameni, pentru un Chișinău în care oamenii să fie mai educați, mai sănătoși și mai înstăriți. Mi-am dat votul pentru un Chișinău în care primăria este împreună cu oamenii, o primărie transparentă care dezvoltă, construiește, pentru că puterea Chișinăului sunt oamenii”, a afirmat candidatul. 

Acesta a precizat că indiferent de rezultate, va rămâne să muncească pentru orașul Chișinău și pentru cetățenii săi. 

Cetățenii cu drept de vot din Republica Moldova își aleg astăzi primarii și consilierii în cadrul alegrilor locale generale. Secțiile de votare au fost deschise la ora 07.00. Procedura de vot se va încheia la ora 21.00. La urne sunt așteptați 2 758 810 de alegători. Potrivit datelor CEC, până la ora 11.00, peste 380 de mii de cetățeni și-au exprimat votul, ceea ce constituie peste 13 la sută dintre alegători. 

img23008809

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!