ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu: Votul înseamnă puterea poporului

12:06 | 05.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 5 nov. /MOLDPRES/. Democrația se ține pe votul nostru. Îndemn toți cetățenii Republicii Moldova să meargă la vot pentru că votul înseamnă puterea poporului. Noi cu toții vrem să trăim într-o țară și în localități care sunt guvernate de puterea poporului. Declarațiile au fost făcute astăzi de președintele Maia Sandu, după ce și-a exprimat dreptul la vot în cadrul alegerilor locale generale, transmite MOLDPRES. 

„În primul rând am votat, așa cum am făcut-o de fiecare dată și voi vota mereu pentru că democrația se ține pe votul nostru. Am votat pentru oameni în care am încredere că vor munci cinstit, responsabil, dedicat pentru binele chișinăuienilor. Am votat pentru oameni care vor pune umărul pentru ca noi cu toții să realizăm proiectul de integrare europeană al R. Moldova, pentru că integrarea europeană înseamnă pace, respect pentru fiecare cetățean și bunăstare”, a afirmat Maia Sandu. 

Șefa statului a îndemnat toți cetățenii să meargă la vot. 

Cetățenii cu drept de vot din Republica Moldova își aleg astăzi primarii și consilierii în cadrul alegrilor locale generale. Cele 1958 de secții de votare constituite în acest sens au fost deschise la ora 07.00. Procedura de vot se va încheia la ora 21.00. La urne sunt așteptați 2 758 810 de alegători.

img23008810

img23008810

img23008810

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!