ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Victor Chironda: Chișinăul are nevoie de soluționarea problemelor sistemice

12:26 | 05.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 5 nov. /MOLDPRES/. Chișinăul are nevoie de soluționarea problemelor sistemice. Declarația a fost făcută astăzi de candidatul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” la funcția de primar al capitalei, Victor Chironda, care și-a exprimat votul la alegerile locale generale, transmite MOLDPRES.

„Am venit la vot cu gânduri bune și speranța că vom reuși în aceste alegeri să întoarcem primăria Chișinău oamenilor, că vom reuși să eliberăm primăria de politică, de corupție, de incompetență, că vom reuși în sfârșit să dăm chișinăuienilor o instituție a Primăriei care lucrează pentru oameni”, a spus Victor Chironda. 

Candidatul a mai adăugat că orașul Chișinău are nevoie de o dezvoltare durabilă și a îndemnat cetățenii să iasă la vot. „De cum votăm acum, o să depindă ce vom face în următorii patru ani. De asta trebuie ca toată lumea să se mobilizeze și să vină la vot”, a conchis Chironda.

În Republica Moldova au loc astăzi alegeri locale generale, urmând a fi aleși 898 de primari și 11 058 consilieri locali. 

img23008811

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!