ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PAS va munci mai mult pentru a sprijini cei 153 de candidați ai formațiunii care au acces în turul doi

14:23 | 06.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 6 nov. /MOLDPRES/. Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a obținut duminică peste 240 de mandate de primar în toată țara, iar 153 de candidați din partea formațiunii au acces în turul doi al scrutinului. Anunțul a fost făcut astăzi de președintele formațiunii Igor Grosu în cadrul unui briefing, comunică MOLDPRES.

El a mulțumit cetățenilor pentru încrederea acordată și echipelor din cadrul formațiunii pentru munca depusă. „Îmi exprim recunoștința pentru fiecare vot acordat candidaților pro-europeni. Este nevoie să facem coaliții pro-europene în cât mai multe raioane și sate, să lucrăm împreună pentru ca toți moldovenii să aibă condiții mai bune de trai. Europa a câștigat în Moldova în majoritatea localităților. Acum este nevoie să ne apucăm de lucru și să aducem cu adevărat nivelului european de trai acasă”, a spus Grosu.

„Partidul Acțiune și Solidaritate a muncit într-o campanie dificilă, cu un amestec fără precedent din partea unei țări străine în treburile noastre interne, cu bani murdari și cu propagandă care a semănat neîncredere în societate. Kremlinul și forțele pro ruse au aruncat tot ce au putut în această campanie, au mizat pe grupări criminale, dar și pe forțe politice deghizate în pro-europene. În ciuda acestei imixtiuni fără precedent a unui stat străin, PAS și echipele europene de candidați au obținut cel mai bun rezultat pe țară”, a conchis Grosu.

img23008877

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!