ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu va efectua o vizită de lucru la Paris

19:48 | 09.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 9 nov. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, se va afla în perioada 9-10 noiembrie la Paris unde va participa la a șasea ediție a Forumului Păcii, platformă ce reunește oficiali guvernamentali și experți din toate regiunile lumii în domeniul securității și păcii, informează MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

La Forum va participa și președintele francez Emmanuel Macron.

De asemenea ministrul Nicu Popescu va avea întrevederi cu Laurence Boone, secretar de stat pentru Europa, Bertrand Buchwalter, consilier pentru Europa continentală al Președinției franceze și cu deputații din grupul de prietenie Franța - Republica Moldova din cadrul Adunării Naționale.

 

img23009054

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!