ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației moldovenești a avut o întrevedere cu secretarul general al Consiliului Cooperării Regionale

15:37 | 23.11.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 nov. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu secretarul general al Consiliului Cooperării Regionale (CCR), Majlinda Bregu, însoțită de echipa din cadrul Secretariatului CCR, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

În cadrul întrevederii Nicu Popescu a menționat că acest an, precum și anul viitor sunt importanți pentru statele membre ale Procesul de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP) aflate în proces de aderare la Uniunea Europeană. Totodată oficialul moldovean a remarcat importanța și rolul organizațiilor regionale în promovarea agendei europene a statelor din Europa de sud-est.

„Suntem interesați ca Republica Moldova să fie inclusă în proiectele regionale din domenii precum turism, dezvoltarea businessului mic și mijlociu, tineret, transformarea digitală, justiție și afaceri interne și protecția mediului”, a declarat diplomatul moldovean.

img23009484

img23009484

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!