ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean a vizitat complexul sportiv din satul Andrușul de Sus, reparat prin intermediul programului „Satul European”

18:11 | 14.12.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 dec. /MOLDPRES/. 135 de elevi din satul Andrușul de Sus beneficiază de condiții moderne pentru desfășurarea activităților sportive. Prim-ministrul Dorin Recean a vizitat astăzi sala sportivă a gimnaziului Grigore Racoviță și mini stadionul de fotbal, reabilitat în cadrul programului Satul European, a relatat pentru MOLDPRES Direcția comunicare a Guvernului.

Proiectul, în valoare de peste 2 milioane de lei, a fost deja dat în exploatare, iar acum, pe lângă elevi, de condiții mai bune pentru a face sport se bucură și toți tinerii din sat.

În discuții cu primara localității, Ina Codreanu, șeful Executivului a îndemnat-o să participe la următorul apel pentru programul „Satul European”, cu noi proiecte de dezvoltare a localității. „În următorii ani, trebuie să ne asigurăm că dezvoltăm localitățile și asigurăm cetățenilor condiții mai bune de trai”, a spus premierul Dorin Recean.

img23010175

img23010175

img23010175

img23010175

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!