ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Pavel Filip a avut o convorbire telefonică cu noul premier al Georgiei

16:43 | 07.09.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 7 sep. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Pavel Filip a avut astăzi o discuție telefonică cu premierul Georgiei, Mamuka Bakhtadze, comunică MOLDPRES.

Potrivit Direcţiei comunicare şi protocol a Guvernului, Pavel Filip l-al felicit pe Mamuka Bakhtadze cu ocazia numirii sale în funcția de prim-ministru și a reafirmat disponibilitatea de a lucra în comun pentru consolidarea dialogului moldo-georgian în domeniile de interes comun. Cu acest prilej, premierul Pavel Filip l-a invitat pe omologul său georgian să participe la reuniunea prim-miniștrilor țărilor membre GUAM, care va avea loc la Chișinău în viitorul apropiat.

Părțile au apreciat dinamica relațiilor moldo-georgiene, menționând importanța continuării dialogului politic constructiv, care a avansat la cel mai înalt nivel în ultimii doi ani.

img18007963

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!