ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Centrul de Implementare a Reformelor a fost dizolvat

15:35 | 15.01.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 15 ian. /MOLDPRES/. Instituția Publică „Centrul de Implementare a Reformelor” va fi dizolvată. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat miercuri, 15 ianuarie, de Guvern, comunică MOLDPRES.

Potrivit documentului, după aprobarea de către Guvern a hotărârii, Cancelaria de Stat va institui, în termen de 30 de zile, comisia de lichidare și va institui comisia de transmitere către Cancelaria de Stat a bunurilor proprietate publică.

Secretarul general al Guvernului, Liliana Iaconi, a menţionat în şedinţa executivului că decizia de lichidare a venit ca urmare a prezentării raportului de activitate pe perioada 2017-2019.

Premierul Ion Chicu a specificat că lichidarea acestui centru nu va însemna lipsa reformelor în instituţiile de stat. „Nu mai avem nevoie de o asemenea instituţie, chiar dacă în ultimii ani acolo s-a muncit mult. De reforme se va ocupa Cancelaria de Stat”, a spus Chicu.

Centrul de Implementare a Reformelor a fost constituit în luna ianuarie 2017 și avea misiunea de a asigura implementarea eficientă și coordonată a reformelor la nivel guvernamental, prin crearea unui sistem modern și eficient de administrare. 

img20000317

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!