ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primarul sectorului șase din București va veni la Chișinău

09:46 | 26.06.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 26 iun. /MOLDPRES/. Primarul sectorului șase din București, Gabriel Mutu, va veni la începutul lunii iulie la Chișinău, transmite MOLDPRES.

Pretorul sectorului Buiucani al capitalei, Vadim Brânzaniuc, a anunțat la ședința on-line a serviciilor municipalității de astăzi, 26 iunie, că primarul Gabriel Mutu, va sosi la Chișinău cu ocazia lansării lucrărilor de renovare a parcului Alunelul din acest sector. Primăria sectorului șase din București a finanțat, cu 16,6 milioane de lei, lucrările de reconstrucție a parcului.

Potrivit lui Brânzaniuc, în parcul Alunelul va fi reconstruit parcul de vară, se va construi un havuz, va fi restaurat iluminatul public și irigate spațiile verzi. Termenul de realizare a acestor lucrări este de trei luni de la începerea lor.  

img20005138

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!