ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tot efectivul MAI va fi implicat în activitățile de prevenire a răspândirii COVID 19

10:58 | 02.04.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 2 apr. /MOLDPRES/. Efectivul Ministerului Afacerilor Interne este mobilizat la 100% pentru a fi implicat în activitățile de prevenire a răspândirii pandemiei COVID 19. Anunțul a fost făcut de ministrul Afacerilor Interne Pavel Voicu, în cadrul unei întrevederi operative cu șefii Inspectoratelor Generale, comunică MOLDPRES.

„Efectivul Ministerului Afacerilor Interne continuă să fie mobilizat în totalitate pentru activitățile de prevenire a răspândirii pandemiei COVID 19, dar fără a afecta activitățile operative de bază ale ministerului”, a spus Voicu

“Este vital să ne consolidăm pentru a face față noilor provocări ale pandemiei și să depunem toate eforturile și mijloacele, redistribuind toate forțele disponibile. După necesitate, vom solicita sprijinul Armatei Naționale pentru a intensifica patrularea și monitorizarea îndeplinirii recomandărilor în stațiile transportului, parcuri, curțile blocurilor de locuit și alte locuri publice”, a opinat Voicu.

Ministrul a accentuat că o atenție deosebită trebuie să fie acordată verificării, pe timp de noapte, a respectării restricțiilor în restaurante, cluburi de noapte și alte locații.

De la începutul pandemiei în Republica Moldova, cei peste 16 mii de angajați ai MAI au întreprins, zilnic măsuri de combatere, prevenire și informare a cetățenilor  cu privire la îmbolnăvirea și răspândirea  COVID-19.

foto simbol

img21002497

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!