ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Igor Grosu a transmis mesaje de gratitudine pentru felicitările adresate cu ocazia alegerii în funcția de speaker

17:29 | 05.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 5 aug. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a transmis mesaje de mulțumire oficialilor din țară și din străinătate, în contextul felicitărilor ce i-au fost adresate cu ocazia alegerii în funcția de speaker, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

În mesajele semnate, șeful Legislativului și-a exprimat încrederea că, prin eforturi comune, Republica Moldova va cunoaște noi perspective de dezvoltare și totodată își asumă plenar responsabilitatea de a munci onest și cu dăruire în folosul legii și al cetățenilor.

Președintele Parlamentului a fost felicitat de Konstantinos Tasoulas, Președintele Parlamentului Republicii Elene; Dmitri Razumkov, Președintele Radei Supreme a Ucrainei; Li Zhanshu, Președintele Comitetului Permanent al Adunării Naționale a Reprezentanților Poporului din întreaga Chină; Domnica Manole, președintele Curții Constituționale a Republicii Moldova; Vladimir Kîssa, președintele Adunării Populare din Găgăuzia, precum și de ambasadori, înalte fețe bisericești.

Igor Grosu a fost ales Președinte al Legislativului pe 29 iulie, în cadrul ședinței de constituire a Parlamentului Republicii Moldova de legislatura a XI-a.

foto: Parlament

img21005670

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!