ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației moldovene l-a primit pe ambasadorul Germaniei

12:20 | 12.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 aug. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a primit-o astăzi pe ambasadoarea Republicii Federale Germania la Chișinău, Angela Ganninger, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al MAEIE, oficialii au discutat despre prioritățile imediat următoare de pe agenda bilaterală, printre care dinamizarea dialogului politic și intensificarea schimburilor comercial-economice.

Ministrul Nicu Popescu a accentuat determinarea Republicii Moldova de a realiza reformele orientate spre modernizarea țării noastre și îmbunătățirea nivelului de trai al cetățenilor.

În context, vicepremierul a mulțumit părții germane pentru susținerea constantă în implementarea Acordului de Asociere dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană, pentru expertiza în numeroase domenii sectoriale, cât și pentru asistența generoasă oferită în lupta cu pandemia și redresarea economiei naționale post COVID-19.

Foto: MAEIE

img21005841

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!