ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Bălți se desfășoară expo-târgul specializat „Procasa”

12:59 | 24.09.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 24 sep. /MOLDPRES/. În perioada 22 – 24 septembrie 2021, la Bălți se desfășoară expo-târgul specializat „Procasa”, ediţia a XXVI-a şi salonul alimentar „Gurman”, ediţia a XVII-a, transmite MOLDPRES.

Filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie, în parteneriat cu primăria municipiului Bălţi, desfășoară în piața centrală Vasile Alecsandri din municipiu două evenimente în vederea susținerii producătorilor autohtoni.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie, Sergiu Harea, afirmă că evenimentele se desfășoară în aer liber și sunt necesare pentru susținerea antreprenorilor autohtoni.

„Pandemia ne-a închis multe uși, a trebuit să renunțăm la evenimente, dar am reușit să procurăm 30 de corturi, care vor putea fi folosite la expo-târgurile organizate în aer liber. Acest eveniment ne dă speranțe că și în continuare vom putea organiza expoziții, iar antreprenorii își vor putea prezenta produsele în siguranță. Totodată, le urez antreprenorilor prezenți la expo-târgul din Bălți succes”, a declarat Sergiu Harea.

La Expo-târgul specializat cu genericul „Totul pentru casă” participă 30 de agenţi economici din municipiile  Bălţi şi Chişinău, oraşele Drochia, Soroca, Călăraşi, Ungheni, Ceadâr-Lunga, Comrat şi raioanele Râșcani, Glodeni, Făleşti, Donduşeni, Briceni, Nisporeni, Ialoveni, Basarabeasca.

Ediţia curentă a expo-târgului din municipiul Bălți este susţinută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim - Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova" realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation.

Foto: CCI

img21007043

img21007043

img21007043

img21007043

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!