ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova și Adunarea Parlamentară EURONEST vor intensifica relațiile de cooperare

10:37 | 30.11.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 30 nov. /MOLDPRES/. În cadrul vizitei la Bruxelles, Președintele Parlamentului Igor Grosu a discutat cu Eurodeputatul Andrius Kubilius, Președintele Adunării Parlamentare EURONEST, despre prioritățile actualului Legislativ, în special reforma sistemului judiciar, fortificarea instituțiilor statului prin eradicarea corupției, dar și securitatea regională, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului. 

Demnitarii au convenit să intensifice cooperarea pentru valorificarea tuturor oportunităților și potențialului oferit de prevederile Acordului de Asociere.

Igor Grosu și-a exprimat recunoștința pentru efortul depus în promovarea priorităților Republicii Moldova în cadrul Parteneriatului Estic și convingerea că reformele realizate în interesul cetățenilor vin să faciliteze cursul de integrare europeană și să aducă țările partenere mai aproape de Uniunea Europeană.

Președintele Parlamentului Igor Grosu a întreprins o vizită de lucru la Bruxelles, în perioada 28-29 noiembrie.

Foto: Parlament

img21009175

img21009175

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!