ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat cu mama Danielei Mogurean, gimnastă originară din R. Moldova

20:14 | 02.12.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 dec. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit în această seară cu mama Danielei Mogurean, gimnastă originară din țara noastră, care a fost medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo din anul curent, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

Șefa statului a discutat cu Silvia Mogurean despre pasiunea fiicei sale pentru gimnastica ritmică, pe care aceasta o practică de la vârsta de opt ani, dar și despre sacrificiile pe care le cere o carieră sportivă la un nivel atât de înalt. Totodată, Președinta Maia Sandu a felicitat-o pe dna Mogurean pentru succesele tinerei.

În august 2021, echipa națională a Italiei a luat bronzul la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Medalia câștigată de echipa din care a făcut parte și Daniela Mogurean a fost a 40-a și ultima, adjudecată de sportivii italieni la Olimpiadă.

Foto: Președinție

img21009277

img21009277

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!