ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Igor Grosu: 2022 va fi un an al proiectelor în toate satele noastre, indiferent de culoare politică

19:49 | 24.12.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 24 dec. /MOLDPRES/. Sunt sigur că 2022 va fi un an al proiectelor în toate satele noastre, indiferent de culoare politică. Un an în care reforma justiției să fie în prim plan, să-i aducem acasă pe cei rătăciți și să întoarcă banii furați. Declarația a fost făcută astăzi de Președintele Parlamentului Igor Grosu, la încheierea sesiunii de toamnă a Parlamentului de legislatura a XI-a, comunică MOLDPRES.

Potrivit speakerului, 2021 a fost un an bun, unul din care noi ieșim mai căliți, cu lecții învățate. A fost un an în care ne întrebam „Încotro merge Republica Moldova”. Într-un final – au câștigat cetățenii.

“Am ieșit căliți din pandemie pentru că până la urmă a apărut în societate mai multă empatie, mai mult respect. Aici, vreau să aduc sincere mulțumiri celor care au fost în prima linie. Am mai primit o lecție din afară, din partea diasporei, comportamentul lor din campanie redă un adevăr – când ești departe de casă apreciezi mai mult dorul de casă. Altă lecție foarte bună – am văzut că avem foarte mulți prieteni, țări care știam că există, dar când ne-a fost nouă cel mai greu, ei au rupt de la ei și ne-au ajutat să luptăm cu pandemia. Tot ei, ne-au ajutat și cu criza energetică”, a spus Grosu.

„Acum, eu privesc în 2022 și îmi doresc și sunt sigur că 2022 va fi un an al proiectelor în toate satele noastre, indiferent de culoare politică. Toți sunt cetățenii noștri. 2022 să fie un an în care reforma justiției să fie în prim plan, să-i aducem  acasă pe cei rătăciți și să întoarcă banii furați. Da, lucrurile se mișcă încă lent, dar deja se mișcă”, a conchis Președintele Legislativului în discursul său.

Foto: Parlament

img21009924

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!