ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA

17:27 | 24.01.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 ian. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian a discutat astăzi cu Laura Hruby, însărcinat cu afaceri al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, care a transmis felicitări în legătură cu preluarea mandatului de negociator principal din partea Chișinăului în procesul de reglementare transnistreană, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Discuțiile s-au concentrat pe situația curentă în dialogul dintre Chișinău și Tiraspol, cele mai actuale teme de pe agendă, viziunile și prioritățile autorităților Republicii Moldova în implementarea politicilor de reintegrare a țării și în promovarea procesului de reglementare.

Vicepremierul Oleg Serebrian a punctat că rămân a fi prioritare identificarea soluțiilor la cele mai stringente probleme ale cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului, protecția drepturilor și libertăților fundamentale ale omului și lansarea impulsurilor necesare în vederea asigurării unei interacțiuni productive în toate formatele de negocieri existente.

Foto: Biroul de reintegrare

img22000507

img22000507

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!