ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ambasadorul Poloniei, Bartłomiej Zdaniuk, își încheie misiunea diplomatică la Chișinău

18:27 | 28.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 feb. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Polone în țara noastră, Bartłomiej Zdaniuk, cu ocazia încheierii misiunii diplomatice la Chișinău, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Igor Grosu a remarcat activitatea dinamică a interlocutorului în calitate de ambasador, care prin acțiunile întreprinse și aportul personal a contribuit la consolidarea relațiilor bilaterale între cele două țări pe durata mandatului.

”Polonia rămâne un partener de încredere al țării noastre. Vă mulțumim pentru suportul acordat de-a lungul timpului. În continuare, noi vom rămâne consecvenți”, a precizat Președintele Legislativului, Igor Grosu.

Totodată, speakerul a exprimat interesul pentru extinderea şi diversificarea relațiilor bilaterale, inclusiv între legislativele celor două state.

În alt context, a fost abordată situația legată de persoanele refugiate din Ucraina. Președintele Parlamentului Igor Grosu a exprimat disponibilitatea autorităților și cetățenilor simpli de a le oferi în continuare toată asistența de care au nevoie în aceste clipe dramatice. 

Foto: Parlament

img22001525

img22001525

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!