ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Comrat va beneficia de programul e-Cancelarie elaborat de USAID

08:53 | 20.10.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 20 oct. /MOLDPRES/. Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) a anunţat ieri că primăria municipiului Comrat va beneficia de programul e-Cancelarie, elaborat de Programul USAID Comunitatea Mea și este destinat utilizării în cadrul Centrelor de Informare și Servicii pentru Cetățeni, transmite MOLDPRES.

Centrele sunt menite să asigure accesul rapid, eficient și transparent al cetățenilor la serviciile administrative prestate de autoritățile publice locale. „Un asemenea centru a fost înființat și la Comrat în 2019 cu ajutorul unui partener de dezvoltare, însă costul excesiv al programului specializat nu i-a permis primăriei să-l achiziționeze la acel moment”, conform sursei citate.

La începutul săptămânii curente, la solicitarea partenerului, echipa Programului Comunitatea Mea a vizitat primăria Comrat pentru a prezenta posibilitățile programului specializat e-Cancelarie, care deja facilitează gestionarea fluxului de documente în toate Centrele de Informare și Servicii înființate cu suportul Programului.

„Astfel, cu sprijinul Programului USAID Comunitatea Mea, primăria municipiului Comrat în curând va trece la utilizarea programului e-Cancelarie care, suntem siguri, îi va permite să crească în continuare calitatea serviciilor administrative prestate de autorităţile locale”, rezumă USAID.

Foto: USAID

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!