ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul oferă în chirie un imobil

11:15 | 17.01.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 17 ian. /MOLDPRES/. Secretariatul Parlamentului a anunțat astăzi că oferă în chirie un imobil cu suprafața de 97,2 m2, amplasat în Chișinău, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 159, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, licitația cu strigare va avea loc pe data de 31 ianuarie, la ora 10:00, în incinta imobilului. Bunul imobil are trei încăperi și este situat la parterul unui bloc de locuit. Respectiv, persoanele care vor obține dreptul de locațiune vor putea desfășura activități respectând legislația cu privire la locuințe și a ordinii publice. Nu vor fi permise activitățile cultural-distractive, organizarea jocurilor de noroc sau a pariurilor. De asemenea, nu vor fi acceptate activitățile de producție, inclusiv în domeniul alimentației publice. Prețul inițial al chiriei imobilului este de 316 mii de lei (circa 15 mii 300 de euro) pe an.

Persoanele interesate pot depune cererile de participare la licitație la adresa Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

La licitație pot participa persoanele fizice și juridice din Republica Moldova, inclusiv persoane fizice şi juridice străine integral private, apatrizii, în condiţiile legislației în vigoare.

Taxa de participare la licitație constituie 600 de lei pentru persoane fizice și 1200 de lei pentru persoane juridice. Celor care nu au fost admiși la licitație li se va restitui taxa de participare și acontul.

img23000326

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!