ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu Ambasadorul Marii Britanii, Steven Fisher

08:16 | 08.08.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 aug. /MOLDPRES/. Viceprim-ministru pentru reintegrare Oleg Serebrian a avut luni o întrevedere de lucru cu Steven Fisher, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în țara noastră. La întâlnire a participat, de asemenea, șeful Biroului politici de reintegrare, Alin Gvidiani, informează MOLDPRES.

Potrivit Biroului politici de reintegrare, printre subiectele discutate s-au numărat situația actuală a dialogului dintre Chișinău și Tiraspol, agenda procesului de reintegrare pentru următoarea perioadă, dar și recentul omor violent în regiunea transnistreană al cetățeanului Republicii Moldova Oleg Horjan.

Oficialii au convenit să continue dialogul fructuos orientat spre oferirea suportului în procesul de reglementare, cu restabilirea integrității teritoriale a Republicii Moldova în cadrul frontierelor recunoscute internațional.

Foto: Biroul de reintegrare

img23006299

img23006299

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!