ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un nou lot de asistență umanitară a fost livrat unui centru medical din orașul Tiraspol

17:12 | 08.08.2023 Categorie: Regiuni

 Chișinău, 8 aug. /MOLDPRES/. Un nou lot de asistență umanitară a fost livrat unui centru medical din orașul Tiraspol. Acesta a fost oferit cu titlu de donație țării noastre din partea Biroului de Coordonare al Organizației Mondiale a Sănătății în Republica Moldova, transmite MOLDPRES.

Potrivit Biroului pentru reintegrare, lotul distribuit a fost constituit din 49 kit-uri de mentenanță cu concentratoare de oxigen indispensabile în terapia pacienților și pentru susținerea funcțiilor vitale ale organismului.

Recepționarea, stocarea, evidența și distribuirea consumabilelor medicale provenite din donația externă a avut loc în conformitate cu prevederile dispoziției Ministerului Sănătății.

În februarie curent, centrele medicale din stânga Nistrului și mun. Bender au primit un alt lot de asistență umanitară ce conținea echipamente de protecție pentru personalul medical: mănuși de cauciuc de unică folosință, mănuși de nitril, ecrane de protecție facială, seringi și termometre clinice.

Foto: Biroul de reintegrare

img23006308

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!