ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

De Hramul Chișinăului, poliția va asigura ordinea publică

14:35 | 13.10.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 13 oct. /MOLDPRES/. Poliția va fi la datorie, în acest weekend, în scopul bunei desfășurări a evenimentelor cultural-artistice care vor avea loc în centrul capitalei, dedicate Hramului Chișinăului, pentru a asigura ordinea, siguranța publică și cea rutieră, informează MOLDPRES.

Astfel, pe durata desfășurării evenimentului, în capitală și în suburbii vor fi intensificate itinerarele de patrulare. 

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, circulația transportului va fi sistată pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, tronsonul cuprins între străzile V. Alecsandri şi Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni de astăzi de la ora 22:00, sâmbătă şi duminică.

Totodată, pentru a evita crearea ambuteiajelor, agenții de patrulare vor dirija fluxul participanților la trafic și vor redirecționa deplasarea transportului.

Foto: IGP

 

img23008034

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!