ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serviciul pentru eliberarea autorizației speciale de transport nu va fi disponibil între 23-31 octombrie

10:20 | 17.10.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 17 oct. /MOLDPRES/. Agenția Națională Transport Auto (ANTA) a anunţat astăzi că, în perioada 23-31 octombrie 2023, accesul la serviciul ce vizează depunerea solicitărilor pentru eliberarea autorizației speciale de transport (AST) nu va fi disponibil, transmite MOLDPRES.

ANTA atenționează că, în contextul digitalizării și perfecționării continue a serviciilor instituţiei, precum și în scopul micșorării timpului de procesare a cererilor pentru eliberarea autorizației speciale de transport și a actelor de coordonare a traseelor, Sistemul Informațional e-Autorizație Transport va fi supus unui proces de îmbunătățire a funcționalităților.

„Astfel, în perioada 23-31 octombrie 2023 accesul la serviciul ce vizează depunerea solicitărilor pentru eliberarea AST nu va fi disponibil. Îndemnăm operatorii de transport rutier să-și planifice activitățile în raport cu sistarea respectivă pentru a evita crearea unor incomodități în activitatea profesională”, indică sursa citată.

Cererile depuse până la data de 23 octombrie, ora 08:00, vor fi procesate și autorizațiile vor fi eliberate în regim și termeni obișnuiți, rezumă Agenția Națională Transport Auto.

Foto: ANTA

img23008118

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!