ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului și-a exercitat dreptul electoral: „Am votat pentru o capitală europeană”

15:07 | 05.11.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 5 nov. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, și-a exercitat dreptul la vot în cadrul alegerilor locale generale. „Am votat pentru o capitală europeană, pentru un primar și consilieri care să ne reprezinte”, a menționat șeful legislativului la ieșirea din secția electorală, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului.

De asemenea, speakerul i-a îndemnat pe cetățeni să participe la scrutin. „Îndemnul meu pentru toată lumea este să ieșim la vot, să votăm primarii, votăm consilierii, pentru că orice primar are nevoie de o echipă de consilieri care să-l ajute, să promoveze împreună proiectele, programele în binele cetățenilor”, a adăugat șeful legislativului Igor Grosu.

Astăzi, au loc alegerile locale generale. Cetățenii vor vota pentru viitorii primari și consilieri locali. Astfel, la acest scrutin urmează să fie aleși aproape 900 de primari și peste 11 000 de consilieri locali. În toată țara au fost deschise 1 958 de secții de vot.  

img23008820

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!