ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O femeie din Doroțcaia a ajuns la spital după ce a fost accidentată chiar în fața unei secții de vot

17:23 | 05.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 5 nov. /MOLDPRES/. O femeie de 55 de ani a ajuns la spital după ce a fost accidentată chiar în fața secției de vot din localitatea Doroțcaia, comunică MOLDPRES.

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Oxana Toderiță, a specificat că accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de astăzi în parcarea din fața Casei de cultură, din adiacentul secției de votare nr.  15/7 ,,Doroțcaia” .Un bărbat, aflându-se la volanul unui autoturism de model Toyota și efectuând manevră de deplasare cu spatele, din neatenție, a tamponat o localnică.

Conform sursei citate, în urma impactului femeia s-a ales cu leziune traumatică închisă a coloanei vertebrale și a fost transportată la Spitalul de urgență din Chișinău.

În prezent oamenii legii întreprind acțiunile de documentare a cazului. 

img23008827

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!