ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lilian Carp: Chișinăul trebuie pus acolo unde îi este locul - alături de capitalele europene

23:22 | 05.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 5 nov. /MOLDPRES/. Noi credem în oameni și credem că Chișinăul trebuie pus acolo unde îi este locul - alături de capitalele europene, alături de lucrurile bine făcute. Afirmația aparține candidatului Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la șefia capitalei, Lilian Carp, și a fost făcută în seara zilei de astăzi, după închiderea secțiilor de votare, transmite MOLDPRES. 

„Stimați locuitori ai municipiului Chișinău, vă mulțumesc pentru faptul că ați demonstrat o mobilizare extraordinară, am ieșit la vot mai mulți decât am fost în anul 2019, ceea ce demonstrează că vă pasă de ceea ce se întâmplă în Chișinău. Noi credem în oameni și credem că Chișinăul trebuie pus acolo unde îi este locul - alături de capitalele europene, alături de lucrurile bine făcute”, a declarat Lilian Carp.

Candidatul PAS a mulțumit și echipei care l-a susținut și alături de care a muncit în campania electorală. „Mulțumesc echipei care a depus un efort enorm în această campanie pentru ca să putem să transmitem mesajul nostru. Am avut o misiune foarte complicată. Sunt sigur că noi vom putea merge până la capăt pentru a face un oraș confortabil pentru toți”, a conchis candidatul PAS. 

Cele peste 1950 de secții de votare deschise pentru alegerile locale generale desfășurate astăzi, s-au închis la ora 21.00. 

img23008844

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!