ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean: „Suntem determinați să continuăm reformele pentru a deveni cât mai curând parte a marii familii europene”

19:51 | 14.12.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 14 dec. /MOLDPRES/. Știm ce avem de făcut, suntem determinați să continuăm reformele pentru a deveni cât mai curând parte a marii familii europene. Mesajul a fost transmis de prim-ministrul Dorin Recean, după ce Consiliul European a votat astăzi pentru începerea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană, informează MOLDPRES.

Premierul a adresat un mesaj de felicitare tuturor cetățenilor. „Felicitări, dragi cetățeni! Astăzi începem negocierile de aderare la Uniunea Europeană. Decizia istorică a Consiliului European este rezultatul efortului pe care l-am depus în ultimii ani cu toții, împreună cu președinta Maia Sandu. Știm ce avem de făcut, suntem determinați să continuăm reformele pentru a deveni cât mai curând parte a marii familii europene. Moldova este europeană. Viitorul nostru este în UE”, a spus Dorin Recean.

Consiliul European a votat astăzi pentru începerea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Decizia vine după ce pe 8 noiembrie curent, Comisia Europeană a recomandat țărilor membre ale Uniunii Europene să inițieze negocierile pentru aderarea Republicii Moldova la UE.

img23010180

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!