ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Energiei: Toți consumatori au fost reconectați la rețeaua de energie electrică

17:57 | 10.01.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 10 ian. /MOLDPRES/. Toți consumatori afectați de condițiile meteo din ultimele zile au fost reconectați la rețeaua de energie electrică. Informațiile au fost prezentate de Ministerul Energiei, transmite MOLDPRES. 

„Astăzi, la ora 13:22 au fost reconectați la rețeaua de energie electrică ultimii consumatori afectați de condițiile meteo din ultimele zile”, a comunicat Ministerul Energiei. 

Potrivit instituției, în total, circa 80 mii de consumatori au rămas fără energie electrică urmare a consecințelor provocate de ciclonul din zilele trecute.

Impactul cel mai mare a fost înregistrat în primele 12 ore de la declanșarea crizei, iar reconectarea completă a consumatorilor a avut loc după 60 de ore, anunță autoritățile.

img24000143

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!