ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Dorin Recean a discutat cu președintele BERD, Odile Renaud-Basso

16:14 | 17.01.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 ian. /MOLDPRES/. Prioritățile pentru dezvoltarea economică a Republicii Moldova au fost discutate la Davos, în cadrul întrevederii prim-ministrului Dorin Recean cu președintele Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Odile Renaud-Basso, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare a Guvernului.

Șeful Executivului a menționat că atragerea investițiilor străine, consolidarea mediului de afaceri și crearea noilor locuri de muncă sunt principalele obiective setate de echipa guvernamentală.

În același timp, premierul Dorin Recean și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul constant acordat de BERD Republicii Moldova, subliniind importanța proiectelor de infrastructură și celor din domeniul energetic, implementate în țara noastră cu suportul băncii.
 

img24000301

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!