ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai mulți arbori au fost doborâți în capitală în urma intemperiei

11:31 | 08.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 8 mai. /MOLDPRES/. Mai mulți arbori au fost doborâți în capitală în urma intemperiei de ieri. Serviciile municipale au intervenit la înlăturarea consecințelor ploii și vântului puternic, informează MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, echipa de serviciu din cadrul Î.M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” a intervenit ieri seară în mai multe locații din municipiu pentru a înlătura situațiile de avariere apărute în urma rafalelor de vânt, care a rupt crengi și a doborât mai mulți arbori. Este vorba de străzile: V. Dokuceaev, Aleea Gării, Ion Pruncul, Studenților și Tudor Vladimirescu.

De asemenea, drumarii Regiei „Exdrupo” au verificat străzile cu risc sporit de inundare. La necesitate, au fost ridicate grilele de la gurile de scurgere, pentru a asigura o evacuare eficientă a apei de pe carosabil și a menține siguranța pe drumurile municipale.

Meteorologii au anunțat și pentru astăzi ploi slabe. Joi, vineri și sâmbătă nu se prevăd precipitații, iar pentru zilele de duminică și luni sunt prognozate ploi slabe.

img24003369

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!