ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Tiraspol a avut loc ședința grupurilor de lucru pentru telecomunicații și servicii poștale

08:38 | 20.12.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 dec. /MOLDPRES/. La sediul Misiunii OSCE din or. Tiraspol a avut loc ieri reuniunea grupurilor de lucru pentru telecomunicații și servicii poștale. Delegația din partea Republicii Moldova a fost constituită din reprezentanții Biroului politici de reintegrare, Ministerului Economiei și Infrastructurii, Serviciului Vamal și ÎS ”Poșta Moldovei”, a comunicat agenției MOLDPRES biroul sus-numit.

În cadrul discuțiilor au fost abordate aspecte legate de prestarea serviciilor poștale pe ambele maluri ale Nistrului, dificultățile întâmpinate în acest sens și măsurile necesare de întreprins în vederea soluționării problemelor existente. 

Totodată, partea moldovenească a pus în discuție problema transportării peste Nistru a pensiilor pe timp de iarnă în localitățile Molovata Nouă și Cocieri și necesitatea asigurării continuității procesului fără impedimente artificiale. 

Discuțiile vor fi reluate la următoarea ședință a grupurilor de lucru, data căreia urmează a fi convenită ulterior.

img18011371

img18011371

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!