ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful statului, Igor Dodon va efectua o vizită în Federația Rusă

13:28 | 16.07.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 16 iul. /MOLDPRES/. Șeful statului, Igor Dodon va efectua miercuri, 17 iulie, o vizită la Moscova, pentru a discuta inclusiv despre reducerea prețului de livrare a gazului natural pentru Republica Moldova, transmite MOLDPRES.

„Subiectul respectiv va fi abordat în cadrul discuțiilor mele cu autoritățile din Federația Rusă, dar și cu conducerea S.A. ”Gazprom”. Un eventual consens în aceste negocieri ar permite să diminuăm semnificativ necesitatea majorării tarifelor la gazele naturale”, a scris Dodon într-o postare pe pagina sa oficială de pe o rețea de socializare.

Președintele a mai anunțat că Vadim Ceban este candidatul la funcția de președinte al Consiliului de Administrație al ”Moldovagaz” S.A.

img19005505

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!