ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații au aprobat o declarație prin care condamnă traseismul și coruperea politică

12:53 | 11.06.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 11 iun. /MOLDPRES/. Deputații au adoptat, în ședința de astăzi, o declarație cu privire la condamnarea faptelor de traseism și corupere politică, comunică MOLDPRES.

Inițiativa aparține deputaților din fracțiunea Partidului Democrat din Moldova și a fost susținută de majoritatea legiuitorilor prezenți la ședință.

În document se menționează că deputații în Parlamentul Republicii Moldova condamnă cu vehemență acțiunile de traseism politic în forul legiuitor pentru întreaga perioadă a parlamentarismului țării.

Totodată, documentul atrage atenția la traseismul politic, care potrivit textului Declarației nu doar lovește direct în temeiurile etice și morale ale societății, ci și viciază până la desfigurare sistemul politic și procesele politice din țară.

img20004703

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!