ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Apărării va fi audiat în legislativ

11:10 | 18.06.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 18 iun. /MOLDPRES/. Ministrul Apărării, Alexandru Pânzari, va veni astăzi în Parlamentul Republicii Moldova, pentru a da explicații cu privire la plecarea la Moscova a unui contingent de militari, comunică MOLDPRES.

Audierea a fost solicitată de deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Oazu Nantoi, și a fost susținută de majoritatea legislatorilor. „În prezent, Federația Rusă ocupă locul III după numărul persoanelor contaminate cu Covid-19. Cerem să vină ministrul Apărării în Parlament pentru a ne explica raționamentul plecării contingentului din 75 de militari pentru a participa la parada militară, care se va desfășura în Piața Roșie, la 24 iunie curent”, a spus Nantoi.

Un contingent format din 75 de militari ai Armatei Naționale a plecat la Moscova pentru a participa la parada care se va desfășura pe 24 iunie.

img20004883

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!